Clubhotel Riu Karamboa

Clubhotel Riu karamboa Boek nu

 

Hebt u altijd al gedroomd van het fascinerende vulkanische landschap van het Kaapverdische Boa Vista, midden in de Atlantische Oceaan, dan biedt het nieuwe ClubHotel Riu Karamboa (24 uurs All Inclusive) u nu de kans om erheen te gaan.

 

Direct naast een eindeloos wit zandstrand met kristalhelder water ligt ClubHotel Karamboa. Het ClubHotel biedt de beste uitzichten over dit gebied dat van het hotel tot aan de kust bedekt is met duinen. U zult zich uitstekend kunnen vermaken in het enorme zwembad, de jacuzzi en de sauna. In het wellnesscenter ‘Renova Spa’ kunt u zich heerlijk laten verwennen.

In het buffetrestaurant van het ClubHotel bereiden de chef-koks de beste gerechten voor u. Als u verschillende smaken uit uiteenlopende hoeken van de wereld wilt proeven, neem dan een tafeltje in de diverse themarestaurants van het hotel.

 

Het 24 uurs All Inclusive-systeem houdt u de hele dag bezig. Zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van de activiteiten die georganiseerd worden voor gezinnen, stelletjes en groepen vrienden. Ondertussen vermaken de kleintjes zich optimaal met het beste animatieprogramma van de Riu Land-club.

 

Als je het woestijnachtige landschap van deze streek in ogenschouw neemt, is het moeilijk te geloven dat deze kusten eens een weelderige vegetatie kenden. Door de terugkerende droogtes en een slecht landbouwbeleid zijn Boa Vista en Kaapverdië echter gereduceerd tot een droog, bijna maanachtig landschap. Toch heeft het eiland nog genoeg spectaculaire stranden, zoals het Schildpaddenstrand, het Chaves-strand, Santa Monica en de dolfijnenbegraafplaats. Ga eens mee op een van de talrijke excursies in de buurt van het ClubHotel. Boa Vista is een ideale plaats om u te ontspannen. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de uitstekende service die u van RIU Hotels kunt verwachten.

BELANGRIJKE INFORMATIE

We informeren u dat er voor de bestemming Kaapverdië vanaf 1 mei 2013 een toeristenbelasting rechtstreeks aan het hotel betaald dient te worden. Deze belasting bedraagt CVE 220 (ongeveer EUR 2) per persoon per nacht voor alle gasten ouder dan 16 jaar, en tot een maximum van 10 opeenvolgende dagen. Deze taks is ingevoerd door de regering van Kaapverdië volgens de Wet 23/VIII/2013 van 31 december. Het hotel acteert slechts als tussenpersoon voor de inning van de taks.

Hoogtepunten

  • 24 u all inclusive
  • Pal aan het strand
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • Gratis WiFi in de lobby
  • Zwembad met jacuzzi
  • 3 Themarestaurants
  • Wellnesscenter ‘Renova Spa’ met verschillende behandelingen
  • Kinderclub ‘RiuLand’ en speeltuin
  • RiuArt atelier