Riu Caribe

Boek nu

 

Hotel Riu Caribe (All Inclusive 24h), dat direct aan het strand van Cancun ligt, is ideaal om van een onvergetelijke vakantie te genieten samen met de uwen, dankzij het comfort dat het “All Inclusive”-systeem biedt en daarnaast is er een groot aanbod recreatie in de omgeving. De kamers in het Riu Caribe zijn fantastisch, heerlijk genieten van het uitzicht van dit prachtige hotel aan het fantastische strand van Canun. De service is weer optimaal zoals u kunt verwachten van een Riu classic hotel.

 

Leuk om te weten: 1 gratis introductieduikles in het zwembad per persoon per verblijf , dit is vooraf te reserveren. de minibar en de likeurdispenser in de kamers worden regelmatig bijgevuld

 

Cancun bevindt zich in de staat Quintana Roo, het noordwestelijke punt van het schiereiland Yucatan. In de jaren 70 verandert het, na de bouw van de eerste hotels, in een exclusieve toeristische bestemming. Cancun is verdeelt in twee geheel verschillende streken: de hotelstreek, is een apart eiland dat de noord- en de zuidkant verbindt door twee bruggen. In het centrale deel is er een lagune genaamd Nichupté. De tweede streek is het centrum van de moderne stad Cancun, met haar winkels, restaurants en spektakels. Een bestemming om volop van uw vakantie te genieten.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wisselkantoor: door de nieuwe wetten van de Mexicaanse regering dienen we u te informeren dat het ontvangen van betalingen voor verblijven of diensten in dollars in contanten niet mogelijk is. De nieuwe wetgeving zorgt er ook voor dat het niet mogelijk is om geld te wisselen (pesos voor dollars) bij de receptie. Deze nieuwe wetgeving heeft geen invloed op transacties die worden uitgevoerd in andere munteenheden.

Hoogtepunten

  • 24 u all inclusive
  • Pal aan het strand
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • 3 Zwembaden
  • ‘Renova Spa’
  • Fitnessruimte, stoombad en jacuzzi, gratis