Riu Creole

boek nu

 

 

Het Hotel Riu Creole (All Inclusive 24h) maakt deel uit, samen met de Hotel Riu Le Morne, van het eerste RIU Resort in Mauritius, dat zijn deuren heeft geopend na een renovatie tijdens de zomer van 2014. Het hotel ligt direct aan het strand van Le Morne, in het zuidwesten van het eiland, onder de historische berg Brabant.

 

Het gastronomische aanbod bestaat uit verse producten en koude en warme schotels die ter plaatse worden bereid en die worden geserveerd in het hoofdrestaurant met terras. Gasten kunnen ook gebruikmaken van het Aziatische restaurant. De lobby-bars, de zitruimte en het strand vallen onder het erkende programma All Inclusive van het hotel.

Het Hotel Riu Creole is het ideale hotel , met zijn zwembad en gratis gebruik van ligstoelen, zonneschermen en handdoeken. Daarnaast vindt u hier ook een volledig activiteitenprogramma. De ligging van het hotel is perfect voor het beoefenen van watersporten zoals onder andere windsurfen, kajakken, snorkelen of paddlesurfen. Voor het uitdrukken van uw creativiteit, kunt u bovendien terecht bij het exclusieve programma Riu Art.

 

In het resort vindt u ook een spa met verschillende behandelingsopties, een kapsalon, schoonheidssalon en een massageruimte (betaald) met daarnaast een gratis bubbelbad en Turks bad. Iedere avond is er livemuziek en zijn er shows en voor het nachtleven kunt u als klant zes dagen per week gratis terecht in de discotheek en karaokebarvan het hotel.

Mauritius is een eiland in het zuidwesten van de Indische Oceaan op 900 kilometer van de oostkust van Madagaskar. Het heeft enkele van de mooiste stranden ter wereld naast andere natuurlijke landschappen die van het eiland een droombestemming maken. Dit zijn onder andere de weelderige zeebodem, de 7 kleuren aarde, de watervallen van Tamarin, oude kraters van uitgedoofde vulkanen, waarin zich grote meren hebben gevormd of die bedekt zijn met dichte bossen en weiden.

 

De natuurlijke rijkdom van het eiland, samen met de eeuwige glimlach van zijn bewoners, de afstammelingen van de verschillende kolonisatoren die het eiland koloniseerden, zorgen voor een prachtige omgeving vol met toeristische attracties.

Kom voor een onvergetelijke vakantie naar het Hotel Riu Creole.

Hoogtepunten

  • 24 u all inclusive
  • Naast het Riu Le Morne
  • Gratis WiFi in de algemene zones van het hotel
  • Pal aan het strand
  • 60 km naar de luchthaven
  • Spa met verschillende behandelingen, schoonheidssalon, kapsalon en massage