Riu Le morne

boek nu

 

 

Het Hotel Riu Le Morne (All Inclusive 24h) ligt op het schiereiland Le Morne, in het zuidwesten van Mauritius, en maakt samen met de Hotel Riu Creole deel uit van het resort. Et hotel Adults Only, wordt gedurende de zomer van 2014 gerenoveerd en is ontworpen met het oog op die klanten die tijdens hun vakantie willen relaxen op witte zandstranden en willen genieten van het kristalheldere water van dit paradijselijk eiland.

 

Het Hotel Riu Le Morne is exclusief voor volwassenen en heeft een elegante stijl met vier restaurants, vijf bars, een zoetwaterzwembad en een chill out-zone. Het goed verzorgde gastronomische aanbod, All Inclusive 24h, biedt een grote verscheidenheid aan verse producten en koude en warme schotels die ter plaatse worden bereid. Daarnaast zijn er ook speciale avonden voor thematische buffets.

De liefhebbers van watersporten kunnen genieten van activiteiten zoals windsurfen, kajakken, snorkelen en paddlesurfen. U kunt ook duiken uitproberen in het zwembad en het RiuFit-programma volgen met aquagym-oefeningen, stretchen, fitness, etc., waarvoor u terecht kunt in het Hotel Riu Creole. Als u iets rustigers zoekt, kunt u ook deelnemen aan het kunstzinnige en creatieve RIU Art-programma.

‘s Avonds zorgt het nachtprogramma van RIU voor verder amusement, zoals livemuziek en shows, en gratis toegang tot de discotheek en de karaokebar van het resort.

 

De prachtige natuurlijke omgeving van Mauritius bevat enkele van de mooiste stranden ter wereld. Maar dit is zeker nog niet alles. Andere, ongeëvenaard mooie landschappen zijn onder andere de 7 kleuren aarde, de watervallen van Tamarin of het Grand Bassin en Trou aux Cerfs, twee uitgedoofde vulkanen waarin zich respectievelijk een groot meer en een dicht bos hebben gevormd. U kunt ook koloniale plaatsen bezoeken, zoals de hoofdstad Port Louis.

Bezoek het Hotel Riu Le Morne en ontdek de wonderen van het paradijselijke eiland Mauritius!

Hoogtepunten

  • ADULTS ONLY hotel, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • 24 u all inclusive
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Naast het Riu Creole
  • Pal aan het strand
  • 60 km naar de luchthaven
  • Spa met verschillende behandelingen, schoonheidssalon, kapsalon en massage