Riu Palace Antillas

Riu Palace Antillas Boek nu

 

Het Hotel Riu Palace Antillas (All Inclusive 24 uur) ligt aan de rand van het strand Palm Beach, op het eiland Aruba, omringd door het beste van de Cariben. De installaties van het hotel ALLEEN VOOR VOLWASSENEN van 18 jaar en ouder, zijn ideaal voor een droomvakantie.

Het hotel is de perfecte plaats om zich te ontspannen, het beschikt over een gratis fitnessruimte en een spa, schoonheids- en kapsalon met een groot aanbod van behandelingen. Perfect voor zonaanbidders, compleet met ligstoelen, parasollen en gratis handdoeken, zowel voor bij het prachtige zwembad als op het Palm Beach. U vindt hier bovendien een volledig amusementsprogramma waarin gelegenheid is voor de meest uiteenlopende activiteiten, waaronder watersporten zoals windsurfen, zeilen, snorkelen en kajakken en zelfs een duikproef in het zwembad. In de buurt van het hotel vindt u ook een golfbaan, fietsverhuur en interessante wandelroutes.

In het buffetrestaurant kunt u genieten van gevarieerde Caribische lunches en diners. In de drie thematische restaurants hebt u ook de keuze uit verschillende internationale cuisines en een koffie-/ijssalon die 24 uur per dag is geopend. U kunt ook een diner op het strand reserveren voor een romantisch etentje. ‘s Avonds kunt u genieten van de shows die het avondprogramma van RIU te bieden heeft, dansen in de discotheek of het casino uitproberen.

Kom en ontdek het Hotel Riu Palace Antillas en geniet van het paradijselijke Aruba.

 Hoogtepunten van Hotel Riu Palace Antillas

  • ADULTS ONLY hotel, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • 24 u all inclusive
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Pal aan het strand
  • 10 km naar de luchthaven
  • Roomservice 24 uur per dag
  • ‘Renova Spa’ met verschillende behandelingen
  • Fitnessruimte, gratis

Kijk gerust in de https://riu-hotels.nl/veel-gestelde-vragen/ voor meer informatie. Wilt u meer informatie bij boeken van dit prachtige hotel, neem snel contact met ons op via info@allereizenop1site.nl. Ook de chat is bereikbaar voor vragen 24/7 per dag of via de WA op 06-28886342