Riu Palace Jamaica

Onlangs verbouwd Boek nu

WELKOM BIJ HOTEL RIU PALACE JAMAICA

Het onlangs gerenoveerde Hotel Riu Palace Jamaica, een van de beste hotels in Montego Bay, Jamaica, is een ideale plek om van een vakantie met uw partner of vrienden te genieten dankzij het programma Alleen voor volwassenen (Adults Only) van RIU Hotels & Resorts. De all-inclusive service met gratis WiFi, 24-uurroomservice, overloopzwembaden en tal van sporten en activiteiten zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie hebt.

 

Het Hotel Riu Palace Jamaica beschikt over meer dan 200 kamers die speciaal zijn ontworpen om u maximaal comfort en de beste service van de RIU Hotels & Resorts te bieden. Alle kamers zijn onder andere voorzien van een balkon of terras, gratis WiFi, satelliet-tv, een koffiezetapparaat, een bank en een complete badkamer met alle voorzieningen inclusief.

In de faciliteiten van ons all-inclusive hotel voor volwassenen in Montego Bay vindt u een grote verscheidenheid aan activiteiten om optimaal van uw vakantie te genieten. U hebt de mogelijkheid om een frisse duik te nemen in onze overloopzwembaden met een swim-upbar en te ontspannen op de ligstoelen onder de Jamaicaanse zon. U kunt u dag en nacht vermaken met het activiteitenprogramma met live muziek, of genieten van de Renova Spa van het hotel Montego Bay, die op enkele meters afstand ligt. Daarnaast kunt u verschillende sporten beoefenen, zoals tennis, activiteiten in de sportschool, windsurfen, duiken en golf.

De culinaire verscheidenheid die het Hotel Riu Palaca Jamaica aanbiedt is buitengewoon. U kunt van internationale tot Japanse, Italiaanse en fusiongerechten proeven, en van het beste vlees in ons eigen steakhouse. Als u een speciale avond wilt hebben stellen we voor dat u geniet van een romantisch diner op het strand, in een schilderachtige omgeving.

Tijdens uw bezoek aan Jamaica kunt u de mogelijkheid om de beste plekken en landschappen van het eiland te bezoeken niet laten liggen. U kunt een bezoek brengen aan Montego Bay en zijn reggaefeesten SumFest, de baai Glistening Bay, waar het plankton schittert in de nacht, het gebied Cockpit Country, of zelfs een ritje op een paard maken.

Als u meer informatie wilt kunt u onze toeristische gids van Montego Bay raadplegen, of een kijkje nemen bij de aanbiedingen van het Hotel Riu Palace Jamaica. Geniet van uw vakantie met Riu Hotels & Resorts!

Hoogtepunten

  • ADULTS ONLY hotel, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • 24 u all inclusive
  • Wireless internet in het hele hotel, gratis
  • Pal aan het strand, ligstoelen en parasols op het strand, gratis
  • 2,7 km naar de luchthaven van Montego Bay
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • 3 Infinity zwembaden, zonneterras
  • Fitnessruimte, gratis