Riu Palace Madeira

Boek nu

Hotel Riu Palace Madeira ligt op een eersteklas locatie op het Portugese eiland Caniço de Baixo in Madeira, midden in de Atlantische Oceaan. De Golfstroom staat garant voor warme zomers en milde winters, waardoor dit eiland het hele jaar door populair is bij toeristen.

 

Ook hier kunt u genieten van de kwaliteit en het comfort van de services die RIU haar gasten altijd biedt. Het Palace biedt u de beste faciliteiten voor een ontspannen vakantie met uw gezin, met z’n tweetjes of met vrienden. Er zijn twee buitenzwembaden, een binnenbad, sauna en een fitnessruimte. In het gezondheids- en schoonheidscentrum ‘River Stone’ kunt u zich laten verwennen met een keur aan behandelingen.

Graag nodigen wij u uit in ons buffetrestaurant of ons themarestaurant, waar u kunt genieten van uiteenlopende gerechten. In de bars en restaurants die verspreid over het eiland liggen, worden heerlijke taarten en koffie geserveerd: een must tijdens uw verblijf.

 

Hotel Riu Palace Madeira is ook de perfecte plaats als u plezier wilt maken en wilt sporten. In het hotel kunt u tafeltennissen, fitnessen en voor de golfliefhebbers zijn er twee golfbanen in de buurt. Op het strand kunt u duiken en de prachtige onderzeese wereld van de Atlantische Oceaan bewonderen. Vanaf dit eiland hebt u talrijke schitterende uitzichten: trek erop uit en ervaar het zelf. Een andere populaire activiteit is vissen, want u bevindt zich midden in de oceaan.

 

De aangename temperaturen die hier het hele jaar door heersen, zorgen ervoor dat u gemakkelijk van dit idyllische eiland met zijn uitzonderlijke natuur kunt genieten. De vulkanische toppen die de hogere regio’s van Madeira vormen, hebben diepe, smalle paden die de binnenlanden met de kust verbinden. De incidentele wolken zorgen voor regen en vochtigheid, waardoor de natuur overal welig bloeit. Bepaalde bergachtige gebieden hebben nog laurierbossen, een overblijfsel uit de prehistorie. De wilde velden, die af en toe onbegaanbaar zijn, maakten de aanleg van stukken landbouwgrond noodzakelijk, waardoor het landschap nu op een gekleurde lappendeken lijkt. De stranden en natuurlijke havens vallen op door hun leegte, terwijl de duizelingwekkende kliffen die tot in zee uitlopen het eiland domineren. Kortom, de Atlantische Oceaan is vol leven, waardoor het de perfecte plaats is om te vissen en scubaduiken.

Kom en ontdek Hotel Riu Palace Madeira en de vele charmes van dit eiland.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Het lokale bestuur van Madeira heeft de ecotaks ingevoerd, een toeristische taks die toepasselijk is voor alle gasten ouder dan 18 jaar. De kosten zijn €1 per persoon per dag. Gasten die langer dan 5 dagen verblijven betalen deze taks alleen gedurende de eerste 5 dagen. De ecotaks wordt rechtstreeks aan het hotel betaald op de dag van aankomst.

 

Hoogtepunten

  • Gelegen aan de promenade van Caniço de Baixo, 10 m van de zee
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • 2 Zwembaden en kinderzwembad
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • Overdekt zwembad
  • Schoonheids- en gezondheidscentrum ‘River Stone’
  • Sauna en fitnessruimte, gratis