Riu Playacar

Boek nu

 

WELKOM BIJ HET HOTEL RIU PLAYACAR

 

Het Hotel Riu Playacar bevindt zich op het indrukkwekkende strand Playa del Carmen, en biedt de perfecte locatie om van een onvergetelijke vakantie te genieten dankzij de 24-uurs all-inclusive service. Dit hotel in Mexicobeschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om een unieke ervaring te beleven met RIU Hotels & Resorts.

De kamers van dit all-inclusive hotel in Playa del Carmen beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om alle soorten gasten tevreden te stellen. In de meer dan 300 kamers vindt u satelliet-tv, airconditioning, een kluis, een minibar met drankdispenser en nog vele andere diensten. Daarnaast kunt u afkoelen in de 3 zwembaden van het Hotel Riu Playacar of naar het strand gaan en genieten van het indrukwekkende, kristalheldere water van de Caraïbische Zee.

 

Dit all-inclusive hotel in Mexico beschikt over alle nodige faciliteiten, die eind 2015 nog een renovatie hebben ondergaan, waardoor u zowel overdag als ‘s nachts van het beste activiteitenprogramma kunt genieten, ontspannen in het wellnesscentrum Renova Spa en gaan sporten in de sportschool. Daarnaast kunt u zich vermaken op het strand en onder andere gaan windsurfen, duiken of kajakken. De allerkleinsten komen aan vermaak ook niets tekort in het Hotel Ruy Playacar dankzij de Riuland kids’ club waar ze de beste activiteiten vinden die speciaal voor hen zijn ontwikkeld.

Het Hotel Riu Playacar beschikt over vier restaurants waar u van de beste gastronomie kunt genieten. U kunt proeven van de beste buffetten, de exotische Aziatische keuken in het restaurant Jade, de beste pasta in

 

La Traviata en een geweldig diner in het steakhouse dat zich bij het zwembad bevindt. Daarnaast zijn er vier bars in het hotel, waar u de beste drankjes en aperitiefjes vindt om tijdens uw vakantie van te genieten.

Het Hotel Riu Playacar bevindt zich in een gedeelde urbanisatie met het Hotel Palace Riviera Maya, Hotel Riu Yucatan, ClubHotel Riu Tequila en het Hotel Riu Placa Mexico. Daardoor kunt u van ontelbare diensten en activiteiten genieten die ervoor zorgen dat uw verblijf onvergetelijk zal zijn. Als u uw vakantie met Riu Hotels & Resorts wilt doorbrengen kunt u de beste aanbiedingen van Hotel Riu Playacar leren kennen, of de toeristische gids van Playa del Carmen raadplagen om alle verschillende plannen die u in een van de beste regio’s van Mexico kunt ondernemen te ontdekken.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wisselkantoor: door de nieuwe wetten van de Mexicaanse regering dienen we u te informeren dat het ontvangen van betalingen voor verblijven of diensten in dollars in contanten niet mogelijk is. De nieuwe wetgeving zorgt er ook voor dat het niet mogelijk is om geld te wisselen (pesos voor dollars) bij de receptie. Deze nieuwe wetgeving heeft geen invloed op transacties die worden uitgevoerd in andere munteenheden.

Hoogtepunten

  • Gerenoveerd in zomer 2015
  • 24u all inclusive
  • Direct aan het strand
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • Gratis WiFi in de algemene zones van het hotel
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • 3 Zwembaden en kinderzwembad met glijbaan
  • Fitnessruimte, gratis