Riu Plaza New York

Boek nu

WELKOM BIJ HET RIU PLAZA NEW YORK TIMES SQUARE

Het nieuwe hotel Riu Plaza New York Times Square bevindt zich in hartje Manhattan en biedt zijn gasten een breed aanbod aan diensten en faciliteiten, zoals een sportschool, vergaderruimtes en WiFi. In ons hotel in New York kunt u experimenteren met ons concept van stadstoerisme en genieten van een vakantie in New York of een zakenreis met alle diensten die worden aangeboden door Riu Hotels & Resorts.

De 29 verdiepingen van het hotel Riu Plaza New York Times Square vallen op door het avant-gardistische en elegante ontwerp, evenals door de meer dan 600 kamers die perfect zijn ingericht met onder andere een minikoelkast, een bureau, een tv met multimedia-aansluitingen, airconditioning en centrale verwarming, om zo maximaal comfort te kunnen bieden. Onder de faciliteiten vindt u het restaurant Fashion en de bar Capital, een Grab & Go die typisch is voor de stad. Daarnaast kunt u in ons hotel aan Times Square genieten van een bagageopslag, een fles water op de kamers, onbeperkte toegang tot de sportschool en andere diensten die inclusief zijn met de facility fee-toeslag.

 

Het Riu Plaza New York Times Square bevindt zich in het zenuwcentrum van de grote stad en wordt omgeven door karakteristieke plekken zoals Central Park, Rockefeller Centre, Empire State, Carnegie Hall en de luxueuze winkels op de Fifth Avenue. Deze buitengewone locatie zorgt ervoor dat het hotel een ideale plek is om te genieten van het ritme van het authentieke leven in New York en van een interessant aanbod aan cultuur en vrijetijdsbesteding.

 

Als u een echt avontuur wilt beleven en de belangrijkste buurten en hoekjes van New York wilt ontdekken, is dit nieuwe hotel van Riu Hotels & Resorts de beste keuze, dankzij de ideale ligging vlakbij de belangrijkste metrolijnen die met alle districten van de grote stad in verbinding staan. Lijn 7 bevindt zich op slecht 6 minuten van het hotel, en brengt u naar Queens, waar u Long Island City kunt bezoeken, de hipste buurt van het district. De lijnen A en C, op 400 meter afstand van het hotel, brengen u naar Brooklyn, waar u een bezoekje kunt brengen aan het Prospect Park. Tenslotte is er lijn 3, die zich op 6 minuten van het hotel bevindt, en waarmee u naar de Bronx en het veerstation kunt reizen om naar Staten Island te gaan en daar te genieten van de spectaculaire uitzichten van het Vrijheidsbeeld. Zoals u ziet hebt u toegang tot heel New York op loopafstand van het hotel.

 

Als u meer informatie wilt kunt u onze toeristische gids van New York raadplegen en de beste aanbiedingen van Hotel Riu Plaza New York Times Square opzoeken om te kunnen genieten van de uitstekende diensten.

Hoogtepunten

  • Geopend maart 2016
  • Gelegen in Manhattan in de bekende ‘Restaurant Row’, omgeven door de bekende theaters op Broadway
  • Op korte afstand van het beroemde Times Square, landmark van de stad New York met zijn karakteristieke levendigheid en lichtreclames
  • Op 26 km. van het internationale vliegveld John F. Kennedy (JFK)
  • Op 16 km. van het internationale vliegveld LaGuardia (LGA)
  • Op 25 km. van het internationale vliegveld Newark Liberty (EWR)
  • WiFi in het hele hotel