Riu Tikida Beach

Boek nu

WELKOM BIJ HOTEL  RIU TIKIDA BEACH

Ontdek het vernieuwde Hotel RiuTikida Beach, een hotel in Agadir, Marokko, uitsluitend voor volwassenen, AdultsOnly met 251 geheel vernieuwde kamers die over alles beschikken voor een perfecte vakantie.

Het Hotel RiuTikida Beach met 4 sterren biedt een All-inclusive dienst waarmee je de beste recepten van onze chef-koks kunt proberen in het buffetrestaurant en van onze themarestaurants kunt genieten, zoals het Marokkaans restaurant “Le Mogador”, ideaal om de Marokkaanse keuken te proeven, rijk aan smaak en aroma’s evenals andere keukens zoals de Berberse, Mediterrane, Afrikaanse, Moorse of uit het Midden-Oosten.

 

Dit all-inclusivehotel in Agadir ligt op de eerste lijn van een breed goudkleurig strand en heeft een prachtig uitzicht op de Atlantische kust waar je je eenvoudig kunt ontspannen omdat het Hotel Riu Tikida Beach o.a. over een Hamman, een thalassotherapiecentrum, schoonheidsbehandelingen evenals een grote tuin, zoetwaterbad en een zonneterras beschikt.

Overdag wachten veel (sport)activiteiten op je zoals tennis, yoga, jeu de boules, darten, tafeltennis, volleybal, watergymnastiek, buikdansen en zelfs Arabisch leren. ‘s Avonds kun je genieten van de discotheek van het hotel. En als je van golfen houdt, is er dicht bij het hotel een golfbaan met een golfschool te vinden.

 

Agadir is de belangrijkste badplaats van Marokko. Hier kun je uitrusten en ook verzonken raken in de legendarische charme van de Arabische cultuur en traditie. Je kunt ook excursies en uittochtjes maken naar de Kasbah, de Haven, de Medina, de Vallei van Tamraght, het Nationaal Park Souss-Massa en een aantal markten in het centrum. Je zult de reden ontdekken waarom veel toeristen naar deze exotische bestemming gaan en op zoek zijn naar de gemengde geschiedenis en cultuur, de Arabische, Afrikaanse en Mediterraanse. Voor meer informatie kun je alle tips voor Agadir raadplegen.

Ontdek de aanbiedingen van RiuTikida Beach en geniet van een ontspannend verblijf met de beste faciliteiten van Riu Hotels& Resorts

 

Hoogtepunten

  • Gerenoveerd in de winter 2015/2016
  • ADULTS ONLY hotel, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • All Inclusive
  • Gescheiden van het strand door de strandpromenade
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • 2 Zwembaden
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • Thalassotherapie-center
  • Fitnessruimte, gratis