Clubhotel Riu Buena Vista

Boek nu

 

WELKOM BIJ HET LUBHOTEL RIU BUENA VISTA

Het Clubhotel Riu Buena Vista bevindt zich vlak aan het strand Playa Paraíso en biedt indrukwekkende uitzichten over de zee. Dit all-inclusive hotel op Tenerife is een van de beste hotels van het eiland dankzij de exclusieve service van RIU Hotels & Resorts, waardoor u van een échte vakantie kunt genieten.

 

Dit all-inclusive hotel beschikt over meer dan 500 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en de 5 bungalows, die een eindeloos aantal faciliteiten aanbieden, zoals satelliet-tv, airconditioning, een kluis, een minikoelkast en een balkon of terras. Daarnaast vindt u bij het ClubHotel Riu Buena Vista 2 zwembaden om onder de Canarische zon te kunnen ontspannen.

Het ClubHotel Riu Buena Vista biedt verscheidende RIU-programma’s zodat u van uw verblijf kunt genieten. Met de workshop RiuArt vermaakt u zich door uw creatieve kant te laten spreken; met RiuFit geniet u van de beste sportactiviteiten in de faciliteiten van het hotel; en de allerkleinsten vermaken zich de hele dag lang dankzij RiuLand kids’ club, met een programma vol activiteiten en plannen voor de kleintjes, zowel in het zwembad als in de speeltuin. Als u vooral wilt ontspannen tijdens uw vakantie beschikken we tevens over een wellnesscentrum waar u naar de schoonheidssalon kunt gaat en kunt genieten van lichaamsbehandelingen waarna u zich als nieuw zult voelen.

 

Het gastronomische aanbod van het ClubHotel Riu Buena Vista is ontworpen om u de beste gerechten van onze chefs aan te kunnen bieden. In de restaurants van het hotel vindt u een grote verscheidenheid aan smaken, en kunt u proeven van de beste internationale, Canarische en Italiaanse gastronomie. Bovendien kunt u de hele dag lang genieten van snacks en aperitiefjes in de drie bars van het hotel, die zich bij het hoofdgebouw en het zwembad bevinden.

 

Op het eiland Tenerife kunt u authentieke toeristische belevenissen meemaken en de bijzonderste plekjes bezoeken, zoals het Nationaal Park Teide of het natuurreservaat Macizo de Adeje en Barranco del Infierno. U kunt ook een bezoekje brengen aan de pittoreske dorpjes in de omgeving en zo de cultuur van het eiland echt leren kennen. Als u meer informatie wilt, raden wij u aan om onze bestemmingsgids van Tenerife te raadplegen, en om de beste aanbiedingen van het ClubHotel Riu Buena Vista te leren kennen om van een onvergetelijke vakantie te genieten met RIU Hotels & Resorts.

Hoogtepunten van Clubhotel Riu Buena Vista

  • All Inclusive
  • Direct aan zee, 200 m van een klein strand
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • Hoofdrestaurant en themarestaurant
  • 2 Zoetwaterzwembaden
  • Schoonheidssalon en massage
  • Fitnessruimte, gratis