Riu Palace hotels

Boek nu

 

Een collectie gericht op het bieden van luxe, uitmuntendheid en verfijning als toegevoegde waarde aan de beste ontspanningservaring. Altijd gelegen aan het strand en met een verzorgd ontwerp in de mooiste natuurlijke omgevingen. De RIU Palace hotels garanderen een ontspannend verblijf waar men kan genieten van de spa- en wellnesszones, sport- en animatieprogramma’s en de overheerlijke buffets en themarestaurants. Resorts waar men zich nergens zorgen over hoeft te maken en je je alleen maar hoeft te richten op het genot van de rust in accommodaties van hoge categorie op paradijsachtige bestemmingen.

Heerlijk genieten van het allerbeste dat RIU voor u te bieden heeft. De beste chef-koks zijn aangetrokken om uw maaltijden tot een culinaire hoogstand te maken. Elke dag heeft u veel keuze aan maaltijden. Elke dag heeft een ander thema. De koks bereiden uw maaltijden waar u bij staat. Afhankelijk van het thema van die dag treft u altijd show-cooking aan.

 

De kamers in de Rui Palace hotels zijn altijd tip-top. Mooie ruime kamers met vaak een prachtig uitzicht. De Riu Palace hotels liggen aan de beste stranden ter wereld en normaal gesproken ook pal aan het strand. Waar Riu het meest om bekend staat is, naast de geweldige maaltijden, de top service. Niet is de medewerkers van Riu te gek. Of het nu een verrassing op de kamer is of een speciaal diner aan het strand. Riu kan het allemaal regelen. Vooral in de Palace hotels is niets te gek.

 

Nu zou je bij deze prachtige hotels en top service misschien een “stijf ” hotel verwachten waar niets kan. Niets is minder waar. De gasten die regelmatig komen worden altijd zeer hartelijk begroet en krijgen weer dezelfde tafel als bij hun vorige bezoek. Het personeel is netjes en goed opgeleid  maar zeer hulpvaardig en erg vriendelijk en spontaan.