Riu Palace Bavaro

Welkom bij hotel Riu Palace Bavaro Boek nu

 

Het Hotel Riu Palace Bavaro bevindt zich op het strand van Arena Gorda, een van de meest paradijselijke stranden van Punta Cana. Dit 24-uurs all-inclusive biedt een grote verscheidenheid aan diensten van buitengewone kwaliteit, waardoor het tot een van de voornaamste all-inclusive hotels in Punta Cana behoort, en tot de beste hotels in de Dominicaanse Republiek. Het is het perfecte hotel om met uw familie, partner of vrienden op vakantie te gaan bij RIU Hotels & Resorts.

 

Het Hotel Riu Palace Bavaro zal aan de behoeftes van alle gasten voldoen en beschikt over meer dan 600 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en de 12 villa’s. In alle verblijven kunt u genieten van gratis WiFi, een minibar met een drankdispenser, een koffiezetapparaat, 24-uursroomservice, een balkon of een terras, en nog veel meer. Bovendien kunt u naar het strand van Arena Gorda gaan om te genieten van de Caraïbische zon, of verfrissing zoeken in de zwembaden van het hotel, waarvan er een speciaal voor kinderen is.

 

Om te zorgen u zeker bent van genoeg entertainment tijdens uw vakantie heeft dit all-inclusive hotel in Punta Canaeen compleet activiteitenprogramma voorbereid, zodat alle gasten zich kunnen vermaken. De live muziek en shows, de Riulands kids’ club, een speciaal programma voor kinderen, en de discotheek zorgen ongetwijfeld voor een geweldig verblijf. Daarnaast kunt u verschillende sporten beoefenen in de faciliteiten van het hotel of op het strand, of een bezoekje brengen aan de Renova Spa en ontspannen onder het genot van de beste lichaams- en schoonheidsbehandelingen.

Het gastronomische aanbod van het Hotel Riu Palaca Bavara kenmerkt zich door de verscheidenheid en geweldige bereiding. U kunt zich te goed doen aan een authentiek Amerikaans ontbijt, de beste Japanse, Italiaanse en fusiongerechten met showcooking-stations, of genieten in het steakhouse dat zich bij het zwembad bevindt. Daarnaast bieden de 6 bars van het hotel ijs, snacks en frisdranken gedurende de hele dag, zodat het u tijdens uw vakantie aan niets tekort komt.

 

Behalve alle onmisbare ingrediënten voor een echte vakantie beschikt het Hotel Riu Palaca Bavaro over zes vergaderruimtes die ruimte bieden aan 1000 personen, zodat u uw vergaderingen of evenementen met behulp van het advies van een team van gespecialiseerde professionals voor dit soort bijeenkomsten. Het Hotel Riu Palaca Bavara bevindt zich binnen een complex met het Hotel Riu Palaca Punta Cana, Hotel Riu Palaca Macao, ClubHotel Riu Bambu en Hotel Riu Naiboa, waar u alle diensten, faciliteiten en benodigdheden vindt voor een onvergetelijk verblijf. We raden u ook aan om onze toeristische gids van Punta Cana te raadplegen, zodat u bezoekjes en excursies in de omgeving van het hotel kunt ondernemen en de ongelofelijkste plekjes van de Dominicaanse Republiek leert kennen. Als u besluit Punta Cana te bezoeken, mis dan niet de beste aanbiedingen van het Hotel Riu Palaca Bavaro en geniet van uw vakantie met RIU Hotels & Resorts.

NIEUWE OPWINDENDE INSTALLATIES IN HET SPLASH WATER WORLD!

Binnenkort openen we onze installaties met tal van waterattracties voor nieuwe opwindende momenten tijdens uw vakantie met RIU. Als u in onze hotels verblijft, krijgt u gratis toegang tot het Splash Water World. Hier vindt u waterattracties, een snackbar en ontspanningsruimtes om te relaxen. Veel plezier met RIU Hotels & Resorts!

 

Hoogtepunten

  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • 24u all inclusive
  • Pal aan de Playa de Arena Gorda
  • Toekenning van het GOLD Award van Travelife Sustainability System
  • 30 km naar de luchthaven
  • Hoofdrestaurant en themarestaurants
  • 4 Zwembaden (870/395/400/150 m²), waarvan 2 met swim-up bar en jacuzzi
  • Spa met verschillende behandelingen